Tekniske data
Lengde 665 cm
Bredde 260 cm
Dypgående 85 cm
Motor 50-107hk
Diesel 150 l
Nettovekt 2000kg

Klikk her for Prisliste

Klikk under for bilder

Her er ein kjekk kombibåt for helgeturer og hobbyfiske. Som dei andre Tobiasbåtane kjennes også denne for sin sjødyktighet og praktiske eigenskaper. Båten har lågt tyngdepunkt og jup kjøl, dette gir god trygghet i grov sjø, samstundes som det gir minimal avdrift.

Båten har fornuftig disponert areal med både god inne- og uteplass, den er og er isolert for heilårs bruk. Innredningen er enkel og funksjonell med eige toalettrom med vask og vanklosett , pantry med plass for koke-/ varmeapparat og trykkvann, samt sittegruppe i baug med spisebord og puter. Innredningen er hovedsaklig i teak med skaitrukne skutesider. Sittegruppa i baugen kan gjørest om til liggeplass til to personer. Båten har to styrepossisjoner med Sleipner hydraulisk styring. Ute er det ca 4 kvm. selvlensende dekk med benk akter. Her er det stuveplass for bagasje og utstyr.

Båten har innspeksjonsrør for propell . Motor og vanntank er plasert nede i kjølen, noko som gir gosd stabilitet og lavt tyngdepunkt. Båten har kollisjonstank og stål skinne et stykke bak under kjølen. Båten er bygget i GRP med forsterkninger i flater, rekker er i syrefast stål og ruter av herdet glass.

 
 
Tobias Produksjon AS
Njøten
5943 Austrheim
tlf. 56169079 fax 56169303