Tobias arbeidsbåtar er sjødyktige båtar beregna for mange oppgåver. Båtene er solid dimensjoner for å tåle påkjenningar gjennom hardt vær og tøff bruk, noe som gjer båtane populere til lakseoppdrett, torskeoppdrett og fiskeri. Båtane har mange løysingar som kan tilpassast ulik bruk.
Tobias 33 arbeidsbåt er ein solid og hurtiggående arbeidsbåt med mange muligheter. Båten har overlegne sjøegenskaper, stort flatt dekk, og kan tilpasses mange oppgåver (klikk på bildet)
        Tobias 31 Admiral er en hurtiggående arbeidsbåt med dyp kjøl og gode sjøegenskaper. Båten kan leveres i flere varianter for ulike oppgaver (klikk på bildet)
        Tobias 30 arbeidsbåt er ein arbeidsbåt med mange muligheter, og den egner seg spesielt godt for arbeid i grov sjø. Kan leveres i flere variasjoner med tanke på ulik bruk. (klikk på bildet)
Tobias 30 arbeidsbåt
        Tobias 29 Admiral kommer i 2015
Tobias 29 arbeidsbåt
        Tobias 29 arbeidsbåt egner seg godt til bruk innenfor oppdrettsnæringen, med spesielt stort dekk og mulighet for kran. Båen fås med flere alternative størrelser på hus. (klikk på bildet)
Tobias 29 arbeidsbåt
        Tobias 28 Admiral er en solid og hurtiggående arbeidsbåt med svært gode sjøegenskaper. (klikk på bildet)
Tobias 28 Admiral
        Tobias 25 Admiral er en allsidig bruksbåt for mange oppgaver, som fiskebåt, dykkerbåt eller servicebåt. Skrog og dekk er spesielt kraftig dimensjonert og båten kan leveres i mange utgaver (klikk på bildet)
Tobias 25 Admiral
        Tobias 23 kaptein er ein båt med mage muligheter. Den kan leveres heilt åpen med styrekonsoll (plassert der kunden ønsker), eller den kan leveres med hus i fleire størrelser. Båten blir mykje brukt både som fiskebåt og som arbeidsbåt i oppdrettsnæringen. (klikk på bildet)
Tobias 23 kaptein
        Tobias 23 arbeidsbåt er ein praktisk båt for mange oppgaver. Båten har stort sjolvlensende dekk og hus med sitteplass til fem personer. Huset er plassert i eine siden slik at det er flatt dekk heilt fram i baugen. (klikk på bildet)
Tobias 23 Arbeidsbåt
        Tobias 22 Admiral har gode fartsegenskaper, men som de andre Tobias båtene utmerker også denne seg med gode sjøegenskaper. (klikk på bildet)
Tobias 22 Admiral
        Tobias 18 bas er den minste båten i Tobias serien med innanbords diesel. Denne båten egner seg godt som alternativ til landstedsbåt og for hobbyfiske, men den er også brukt mye av dei store oljeselskapene som slepe- og beredskapsbåt. (klikk på bildet)
Tobias 18 bas
[33arbeidsbåt] [31admiral][30arbeidsbåt] [29arbeidsbåt] [28 Admiral] [23arbeidsbåt] [23kaptein] [25admiral] [22admiral] [21kaptein] [18bas]
  Tobias Produksjon AS
Njøten
5943 Austrheim
tlf. 56169079 fax 56169303